Täna õhtul kõlab avavile Superkarikale. Paide, kes klubi ajaloos mängib esimest korda Superkarikat, on vastaseks ei keegi teine, kui 13- kordne ja kahel aastal järjest karika võitnud FC Flora.

Meie meeste eesmärk: ei midagi muud, kui tuua koju tiitel! Seda kinnitab ka ründaja Siim Luts: “Aasta esimene mõõduvõtt ja kohe karika peale. Treenerite poolt on juhised antud, meie ülesanne on need võimalikult hästiväljakul realiseerida. Superkarikaga koju on kindlasti selle aasta esimene eesmärk!”

Abitreener Indrek Zelinski: “Hea on hooaega alustada finaaliga ja seda Eesti ühe parima meeskonna ja valitseva meistri vastu. Oleme vaatamata sunnitud pausile saanud teha korraliku ettevalmistuse ja läheme Superkarikafinaali mängima kõrge motiveerituse ja hea emotsiooniga. Egas midagi, lükkame hooaja käima!”

Täna saab Paidest 12. klubi kes on Superkarikal osalenud. Läbi ajaloo on karikat mängitud alates aastast 1996. Kõige enam on võitnud FC Flora 10 korral, Tallinna FCI Levadia järgneb 7 võiduga ning JK Narva Trans ja Tallinna FC TVMK on mõlemad võitnud karika kahel korral.

Vastavalt kehtvatele piirangutele ei lubata mängule pealtvaatajaid. Kohtumisele saab kaasa elada Soccernet.ee vahendusel kell 19.00!