Paide Linnameeskond teenis Premium liiga 8. vooru kohtumises Nõmme Kalju üle Sergei Mošnikovi 10. üleminuti väravast ülimagusa 2:1 võidu ning jätab tabelis liidrina.

Kui avapoolajal haaras Nõmme Kalju 35. minutil väravast edu ja kodumeeskonna mängumootor ei toiminud absoluutselt, siis teisel kolmveerandil pääses Paide rohkem mängu sisse ja hakkas looma olukordi.

Võimalus viigiväravat lüüa oli nii Henri Anieril kui Karl Möölil, kuid küll oli jaol Marko Meerits ja teisalt luhtus hea šanss kehva sihiku tõttu. Ent peagi tekkis külalistel võimalus hoopis mänguedu suurendada. Meie õnneks raksatas pall vastu posti. Paide avavärav sündis 82. minutil, kui esmalt tsenderdas Ojamaa, Sekou Amadou Camara võttis peaga palli maha, kapten Andre Frolov pääses vahele ja seis oli 1:1!

Väravast innustust leidnud Paide asus võiduväravat noolima. Meerits pidi vigastuse tõttu mängu pooleli jätma ja lisaminuteid kogunes tavatult palju. Käis juba 10. lisaminut, kui Sekou hiilgava kamnasöödu vormistas 2:1 võiduks Sergei Mošnikov!!!

16 punktiga jätkab Paide Premium liiga tipus, 15 punktiga teine on Levadia, kes sai 3:2 võidu Narva Transi üle.

Nii nagu eelmises mängus said Paide read veel ühe valusa hoobi, kui tõsise põlvevigastusega pidi kohtumise pooleli jätma Kevin Kauber.

Paidet ootab sellel pühapäeval ees järgmine kohtumine Pärnu Vaprusega. Mängule saab kaasa elada kell 13.00 Soccernet.ee vahendusel.

Paide: Mihkel Aksalu, Joel Kokla (69. Sekou Amadou Camara), Martin Kase, Ishaku Konda, Hindrek Ojamaa, Karl Mööl, Sander Sinilaid, Kevor Palumets, Kevin Kauber (64. Sergei Mošnikov), Andre Frolov, Henri Anier.
Varus: Mattias Sapp, Kristjan Pelt, Hadji Drame, Sergei Mošnikov, Sekou Amadou Camara, Siim Aer, Rasmus Kallas.