Paide Linnameeskond teenis Premium liiga 9. voorus Henri Anieri väravatest 3:1 võidu Pärnu Vapruse üle.

Kohtumise 12. sekundil tabas Paidet ehmatus, kui Martin Kase eksis klaarimisel. Pall maandus õnnetult Pärnu mängija Enrico Veensalu jalale, kes tõstis palli üle väravavahi Mattias Sapi otse väravasse….

Paidel oli hulk tegemist, et oma mängumootor taas käima saada ning läbi murda vastaste madalast kaitseliinist. Omad võimalused olid nii Sander Sinilaidil, Henri Anieril, Karl Möölil kui Sekou Amadou Camaral. Küll seisid Pärnu kaitsjad vapralt ees, või jäi ette väravavaht.

Pärnu kaitsest õnnestus Paidel läbi murda alles 42. minutil, kui Kase pikk sööt leidis Anieri, kes palli maha võttis ja selle väravasse saatis. Vaid loetud minutid hiljem oli Paide taas minekul. Kui Sander Sinilaidi löögile pääses vastaste väravavaht vahele, siis Anieri oskuslik tegutsemine, viis Paide 2:1 juhtima.

Teise kolmveerand tunni kõige närvikõditavaim hetk Paide värava all leidis aset 72. minutil, kui Mattias Sapp jooksis väravast välja, põrkas kokku vastasega, mille tulemusel määras kohtunik Siim Rinken penalti. Sapp tõi kastanid tulest välja püüdes palli! Kauni punkti mängule pani liiga parima väravaküti Henri Anieri soolorünnak, kes palli 90+2. minutil lati alla saatis! Seitsme mänguga on Anier nüüd oma saldosse kogunud 9 tabamust!

Paide jätkab 19 punktiga tabeliliidrina! Laupäeval, 1. mail kohtub meeskond koduväljakul Tallinna JK Legioniga.

Paide: Mattias Sapp, Karl Mööl, Martin Kase, Ishaku Konda, Hindrek Ojamaa, Kevor Palumets, Sander Sinilaid, Sergei Mošnikov, Sekou Amadou Camara (77. Hadji Drame), Andre Frolov, Henri Anier.

Varus: Mait Toom, Kristjan Pelt, Joel Kokla, Hadji Drame, Siim Aer, Rasmus Kallas, Jaagup Luts.

Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee